FEBO WORMERVEER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1072 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:26 Eten koud en bestelling klopte geen reet van
20 nov 2022 om 19:13 Normaal altijd heerlijk bij de Febo, was deze keer alleen niet warm deze keer :(
18 nov 2022 om 22:48 Frikandel speciaal is altijd een klerezooi als je het zakje opendoet. Gatverdamme! Het ijs smaakt nergens naar, wat een laffe bende.
14 nov 2022 om 0:25 Om 17:04 besteld gekregen om 19:13 duurde wel heel lang, eten was wel prima maar niet echt t geld waar moet ik zeggen.
13 nov 2022 om 16:00 1728uur besteld 19.09 uur ontvangen. Om 1728 besteld om 1909 ontvangenWas wel warm maar de eetlust was al verdwenen
12 nov 2022 om 22:58 Helaas lang gewacht en koud.
11 nov 2022 om 22:41 Snel gebracht en het eten was heerlijk!
4 nov 2022 om 19:42 Prijs en hoeveelheid komen niet overeen. Te duur voor een menu.
2 nov 2022 om 19:57 Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. 12 bitterballen o.a. besteld..hebben we weggegooid die snot ballen die allemaal tegen de doos aangeplakt waren. Specialtje en kaassouflee was verbrand. Gelukkig hadden we nog patat. Geen hoog standje voor 30 euro
15 okt 2022 om 21:26 Keurig op afgesproken tijd en warm
15 okt 2022 om 10:05 Eten was koud!!! Na klacht gedaan te hebben de opmerking ik kan er niets aan doen. Kansloze onderneming
27 sep 2022 om 20:29 bezorging goed, patat goed, broodjes burgers oud en droog, vlees viel tegen. Bestel zeker niet meer bij febo