FEBO WORMERVEER

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 8:47 Slechte ervaring bijna 1,5 uur gewacht op het eten. Toen het er was was de fricandel vergeten en de patat slap. Fricandel is laten wel na geleverd.
16 feb 2024 om 18:56 goede ervaring met febo
10 feb 2024 om 22:41 Mooi op tijd en lekker warm De goede febo kwaliteit
9 jan 2024 om 20:08 Gooi dicht die tent. Te slecht voor woorden. Na lang wachten kwam de slappe en lauwe patat. De burger zat als een legpuzzel door de hele doos heen. NOOIT MEER!!
18 dec 2023 om 19:46 De bestelling kwam precies op de afgesproken tijd aan, maar het voedsel in echt zo smerig. Alsof ik een gepaneerde steegclown eet.
17 dec 2023 om 21:43 Waardeloos, na bestellen kwam de bezorgtijd van 1,5 uur tevoorschijn. Na telefonisch contact de bestelling zelf afgehaald, stond niet klaar en nog 15 min kunnen wachten. Met het overtollige zout van de patat kan ik nog maanden de stoep strooien.
10 dec 2023 om 20:15 Zachte patat en open gevallen milkshake.
26 nov 2023 om 19:56 Jammer dat de sla en sausvan de hamburger meer door het doosje zat ipv op het broodje Het dekseltje van de uitjes was los geraakt, de uitjes lagen op de bodem van de tas en waren daardoor niet meer eetbaar
24 nov 2023 om 18:46 Ik snap dat je soms iets vergeet. Vandaag weer de rietjes van de milkshake t lijkt wel alsof ze t express doen. Zo maak je geen vrienden met klanten die toch best veel altijd bestellen echt treurig dit
11 nov 2023 om 11:19 Bezorging was goed op tijd, eten vond ik iets minder smakelijk als een vorige keer.
10 nov 2023 om 9:34 Eten was best ok, Veel producten met plastic toeslag terwijl het meeste in papier/karton kwam, puur misbruik van de "nieuwe wet" Bezorging duurde lang, maar wel een vriendelijke/vrolijke bezorger. Vaker besteld, maar nu toch laatste keer
9 nov 2023 om 22:11 1,5 uur gewacht, omdat er 1 scooter reed. De andere scooters hadden een lege accu en waren kapot. Toen ik aan de telefoon belde werd ik niet vriendelijk te woord gestaan door deze dame.